Hem / Kalendarium / Alla lunchwebbinarium 2024
22/03 29/11

Plats: Teams

Tid: 12:00–13:00

Avslutad

Alla lunchwebbinarium 2024

Under 2024 kommer Svenskt centrum för hållbar vattenkraft att anordna återkommande lunchwebbinarier den sista fredagen varje månad, med undantag för ett sommaruppehåll. I varje webbinairum kommer två till tre projekt att presenteras. En industrirepresentant deltar och ställer frågor till forskarna i slutet av webbinariet, för att sätta resultaten i kontext för industrin. Alla webbinarier inom serien är kostnadsfria. Alla webbinarium spelas in.

Här kommer alla inspelningar från årets webbinarier att laddas upp

23 februari: Automatiserad övervakning och AI-driven livslängdsförbättring av vattenkraftanläggningar. Lars-Johan Sandström, (Luleå tekniska universitet), Saeed Salehi (Chalmers tekniska högskola) och Jonas Carlsson, Uniper.

Info om webbinariena

Ingen anmälan krävs. Samma Teamslänk gäller för alla webbinarium i den här serien. Inför varje webbinarium kommer vi att skicka ut länken som en påminnelse, prenumerera på vårt nyhetsbrev för att inte missa några viktiga utskick!

Det går även att ladda ned en kalenderbokning för att enkelt lägga till webbinarieserien som en återkommande händelse i din Outlook. Klicka här för att för att ladda ned kalenderbokningen.

Kalendarium för 2024

Se alla lunchwebbinarier under året här: Webbinarieserie SVC 2024.

Webbinarier från 2023

Vill du se inspelningarna från lunchwebbinarierna 2023, klicka här.