Hem » Events » Alla lunchwebbinarium 2024
26/01 31/12

Seminarium

Plats: Teams

Tid: 12:00–13:00

Kommande

Alla lunchwebbinarium 2024

Under 2024 kommer Svenskt centrum för hållbar vattenkraft att anordna återkommande lunchwebbinarier den sista fredagen varje månad, med undantag för ett sommaruppehåll. I varje webbinairum kommer två till tre projekt att presenteras. En industrirepresentant deltar och ställer frågor till forskarna i slutet av webbinariet, för att sätta resultaten i kontext för industrin. Alla webbinarier inom serien är kostnadsfria. Alla webbinarium spelas in.

Här kommer alla inspelningar från årets webbinarier att laddas upp

26 april: Ekohydraulik – Tvärvetenskaplig forskning med moderna beräkningsverktyg och mätmetoder. Anders Andersson, Luleå tekniska universitet.

23 februari: Automatiserad övervakning och AI-driven livslängdsförbättring av vattenkraftanläggningar. Lars-Johan Sandström, Luleå tekniska universitet, Saeed Salehi, Chalmers tekniska högskola och Jonas Carlsson, Uniper.

31 maj: Mekanisk modellering och dynamik av generatorer i vattenkraftsaggregat. Jan-Olov Aidanpää från Luleå tekniska universitet och Rolf Gustavsson från Vattenfall.

Info om webbinariena

Ingen anmälan krävs. Samma Teamslänk gäller för alla webbinarium i den här serien. Inför varje webbinarium kommer vi att skicka ut länken som en påminnelse, prenumerera på vårt nyhetsbrev för att inte missa några viktiga utskick.

Kalendarium för 2024

Se alla lunchwebbinarier under året här: Webbinarieserie SVC 2024.

Webbinarier från 2023

Vill du se inspelningarna från lunchwebbinarierna 2023, klicka här.